Reprezentarea și dezvoltarea afacerilor

Dezvoltarea unei afaceri respectând cerințele pieței reprezintă unul dintre pașii cheie în drumul spre succes. Sprijinim organizațiile în vederea dezvoltării și sporirii competitivității.

Consultanță finanțare nerambursabilă

Oferim servicii de consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile. Ne susținem clienții în toate etapele întregului proces, de la ideea de proiect și etapa de implementare, până la etapa post-implementării.

Marketing digital și comunicare strategică

Pe măsură ce noi forme de comunicare se dezvoltă, interconectarea devine din ce în ce mai facilă, iar rolul comunicării strategice este de a contribui la o bună înțelegere a mesajelor transmise.

Responsabilitate Socială (CSR) și Sustenabilitate

Responsabilitatea Sociala (CSR) este o abordare de dezvoltare durabilă a afacerilor prin activități sustenabile ce aduc beneficii economice, sociale și de mediu tuturor partenerilor.

Research și raportare

Oferim cercetări de piață relevante pentru afacerea dumneavoastră, care vă pot ajuta să identificați și să analizați caracteristicile pieței și nevoile specifice acesteia.

Organizarea și promovarea evenimentelor corporate

Organizăm evenimente personalizate, în funcție de solicitările specifice ale partenerilor noștri. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta în organizarea de evenimente business.

Soluții de training personalizate

Cultura echipei noastre constă în credința că cel mai bun mod de a motiva oamenii este de a le oferi instrumentele necesare pentru a învăța noi abilități.