Reprezentarea partnerilor

Dezvoltarea unei afaceri respectând cerințele pieței reprezintă unul dintre pașii cheie în drumul spre succes. Cunoașterea pieței, a țării și a limbii este adesea limitată, în special pentru firmele străine. Pentru a depăși aceste bariere, dar nu numai, o reprezentare locală de înaltă calitate, ar putea fi o soluție convenabilă pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Serviciul nostru de reprezentare a partenerilor presupune evidențierea acestora în relația cu diferențele părți interesate (stakeholderi), construirea de relații de încredere pe termen lung, consolidarea reputației și, după caz, suport susținut în extinderea pe noi piețe.

Modelul HIM de reprezentare a afacerilor se bazează pe parteneriate solide și pe înțelegerea corectă a pieței pentru a contribui la accelerarea extinderii activității partenerilor noștri, ajutându-i totodată să-și optimizeze operațiunile și să genereze noi afaceri pe termen scurt, mediu si lung.

Deținem o vastă experiență în colaborarea cu companii din domeniul energetic, însă avem capabilitatea și suntem deschiși  parteneriatelor in alte sectoare de activitate.

Vezi toate serviciile