Echipa HIM

Suntem o echipă motivată, formată din profesioniști cu o pasiune puternică pentru comunicare și relațiile interumane. Fiecare membru al echipei este specialist în sectorul său de activitate, împreună fiind motivați să contribuim la dezvoltarea cât mai eficientă a afacerilor de succes.

Ne dorim ca experiența dumneavoastră cu echipa HIM să fie în conformitate cu nivelul de așteptare si să creăm interacțiuni excelente în zona de afaceri. Ne asigurăm că împreună reușim să atingem obiectivele strategice propuse și contribuim constant la succesul afacerii dumneavoastră.

IULIAN HARPA

Managing Partner

Iulian are o vastă experiență internațională ca manager în procesele financiare și de audit pentru OMV Petrom și Cameron, SUA, fiind responsabil de

îndeplinirea angajamentelor financiare și operaționale din sectorul energetic, la nivel global. În cariera sa, Iulian a fost Director Non-Executiv în Consiliul de Administrație al Fondului “Global Finance” și Managing Partner la Agenția Wing Media Energy Consulting, publisher-ul Energynomics.ro – cel mai complex proiect editorial dedicat exclusiv industriei energetice din România.

Iulian este absolvent al Universității de Petrol și Gaze din Ploiești și este licențiat în Comerț, Turism și Servicii. De asemenea, Iulian deține o diplomă de masterat in Managementul Afacerilor Petroliere, la Universitatea de Petrol și Gaze, este certificat ACCA și absolvent al cursului de comunicare și prezentare, Dale Carnegie.

Iulian a creat conceptul HIM Public Affairs in 2014, cu scopul principal de a satisface nevoile comunității. Obiectivul său a fost să construiască o echipă de profesioniști care să susțină constant partenerii în drumul lor spre performanță și succes.

Astăzi, împreună construim relații și consolidăm reputația clienților noștri de la organizații mici, ONG-uri, întreprinderi comerciale, pană la companii mari din diverse domenii de activitate.

IOANA STALPEANU

Marketing & Communications Manager

Ioana are o experiență profesională de peste 10 ani în care a lucrat ca Manager de proiect și de dezvoltare a afacerilor, având realizări relevante în vânzări B2B,

dar și abilități foarte bune de rezolvare a problemelor, ce includ capacitatea de a propune și implementa soluții inovatoare.

Ioana este absolventă a Universității Titu Maiorescu, din București, fiind licențiată în Psihologie și deține atât abilități de negociere cât și un management bun al situațiilor de criză. De asemenea, Ioana detine certificare acordata de Institutul de Digital Marketing, in domeniul marketingului digital si este certificata Expert in Achizitii Publice.

Ioana s-a alăturat proiectului HIM în aprilie 2019, cu scopul principal de a crea relații pe termen lung cu partenerii săi, bazate pe încredere și profesionalism. Principalele sale responsabilități se referă la identificarea de oportunități și parteneriate pentru a propune cele mai bune modalități de a pătrunde pe piețele existente, precum și oferirea de noi servicii partenerilor, in vederea dezvoltarii afacerii.

VICTORIA FILIP

Analist Financiar

Victoria are o experienta de peste 4 ani in procesele financiare, dezvoltata in companii multinationale, ce i-au oferit support pentru dezvoltarea sa profesionala in domeniul financiar, prognozare si analiza economica.

In 2021 a absolvit Programul de masterat Business Accounting din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, unde a devenit Membru ACCA. Modulele ACCA au conturat imaginea sa financiara. Este licentiata in Management in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, aici fiind locul ce i-a permis  sa isi dezvolte aptitudini manageriale si de comunicare in afaceri.

Victoria s-a alaturat echipei HIM  in aprilie 2023, unde isi foloseste abilitatile deprinse in domeniul financiar pentru a crea si dezvolta proiecte sustenabile, cu o acuratete sporita. Profesionalismul si devotamentul sunt 2 dintre calitatile ce o reprezinta pentru a putea construi proiecte unice.

Din dorinta de a aduce un impact in lumea financiara, Victoria si-a aliniat obiectivele profesionale cu obiectivele HIM pentru rezultate prospere.

SILVIANA IONIŢĂ

Expert Accesare Fonduri Nerambursabile

Silviana a terminat facultatea de Management in anul 2022 din cadrul Academei de Studii Economice din București, unde a dobândit abilitați de comunicare, de soluționare a problemelor și un background economic. Ea detine certificat de Expert Accesare Fonduri Nerambursabile.

A lucrat ca junior contabil, unde și-a dezvoltat abilitățile financiare. In acest moment este studenta la master pe Managementul Proiectelor.

ANNEMARIE MALISCHITZ

Director Operational

Anne are o experienta de peste 15 ani in gestionarea proceselor si procedurilor financiare, bugetare si prognoza, analiza si monitorizarea performantei.

Ea este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si Membru Senior ACCA (Fellow of the Association of Chartered Certified Accountants), organizatie care i-a acordat certificare ACCA.

ȘTEFAN UȚĂ

Inginer Energetician

Stefan a absolvit ca șef de promoție Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București în 2023. În prezent, pe lângă activitatea pe care o desfășoară ca membru al echipei HIM, este si masterand, programul de studii fiind: Surse Regenerabile de Energie.

O experiență importantă la care a participat a fost programul de internship organizat de Guvernul României, în cadrul Ministerului Energiei. Domeniile de specialitate cuprind întregul sector energetic: de la noțiunile teoretice ce pleacă de la ecuațiile lui Maxwell, ramură inginerească a producerii energiei electrice, până la analiza tehnico-economică a proiectelor din această arie. Stefan s-a alăturat echipei HIM cu scopul de a îmbina raționamentul și spiritul practic în rezolvarea problemelor cu plăcerea de a lucra aproape de sectorul energetic, pentru a crea proiecte sustenabile si eficiente.

BIANCA VEDEANU

Expert Achizitii Publice

A terminat Facultatea de Stiinte Politice, sectia Relatii Internationale si Studii Europene in limba engleza, in cadrul Universitatii din Bucuresti si a Universitatii din Liege, Belgia, unde si-a dezvoltat abilitatile de comunicare, lucru in echipa si solutionare a problemelor in domeniul Afacerilor Publice.

S-a alaturat echipei HIM si activeaza domeniul Achizitiilor Publice, fiind certificata ca Expert Achizitii Publice. Bianca a venit in echipa cu scopul de a crea relatii pe termen lung si de a se dezvolta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.