Echipa HIM

Suntem o echipă motivată, formată din profesioniști cu o pasiune puternică pentru comunicare și relațiile interumane. Fiecare membru al echipei este specialist în sectorul său de activitate, împreună fiind motivați să contribuim la dezvoltarea cât mai eficientă a afacerilor de succes.

Ne dorim ca experiența dumneavoastră cu echipa HIM să fie în conformitate cu nivelul de așteptare si să creăm interacțiuni excelente în zona de afaceri. Ne asigurăm că împreună reușim să atingem obiectivele strategice propuse și contribuim constant la succesul afacerii dumneavoastră.

IULIAN HARPA

Managing Partner

Iulian are o vastă experiență internațională ca manager în procesele financiare și de audit pentru OMV Petrom și Cameron, SUA, fiind responsabil de

îndeplinirea angajamentelor financiare și operaționale din sectorul energetic, la nivel global. În cariera sa, Iulian a fost Director Non-Executiv în Consiliul de Administrație al Fondului “Global Finance” și Managing Partner la Agenția Wing Media Energy Consulting, publisher-ul Energynomics.ro – cel mai complex proiect editorial dedicat exclusiv industriei energetice din România.

Iulian este absolvent al Universității de Petrol și Gaze din Ploiești și este licențiat în Comerț, Turism și Servicii. De asemenea, Iulian deține o diplomă de masterat in Managementul Afacerilor Petroliere, la Universitatea de Petrol și Gaze, este certificat ACCA și absolvent al cursului de comunicare și prezentare, Dale Carnegie.

Iulian a creat conceptul HIM Public Affairs in 2014, cu scopul principal de a satisface nevoile comunității. Obiectivul său a fost să construiască o echipă de profesioniști care să susțină constant partenerii în drumul lor spre performanță și succes.

Astăzi, împreună construim relații și consolidăm reputația clienților noștri de la organizații mici, ONG-uri, întreprinderi comerciale, pană la companii mari din diverse domenii de activitate.

IOANA STALPEANU

Marketing & Communications Manager

Ioana are o experiență profesională de peste 10 ani în care a lucrat ca Manager de proiect și de dezvoltare a afacerilor, având realizări relevante în vânzări B2B,

dar și abilități foarte bune de rezolvare a problemelor, ce includ capacitatea de a propune și implementa soluții inovatoare.

Ioana este absolventă a Universității Titu Maiorescu, din București, fiind licențiată în Psihologie și deține atât abilități de negociere cât și un management bun al situațiilor de criză. De asemenea, Ioana detine o certificare acordata de Institutul de Digital Marketing, in domeniul marketingului digital.

Ioana s-a alăturat proiectului HIM în aprilie 2019, cu scopul principal de a crea relații pe termen lung cu partenerii săi, bazate pe încredere și profesionalism. Principalele sale responsabilități se referă la identificarea de oportunități și parteneriate pentru a propune cele mai bune modalități de a pătrunde pe piețele existente, precum și oferirea de noi servicii partenerilor, in vederea dezvoltarii afacerii.

DANIELA VASILESCU

Director Financiar

Daniela are o experienta de peste 20 de ani in gestionarea proceselor financiare ale afacerilor, control bugetar, prognoza si monitorizarea performantei.

Cu abilitati solide de comunicare si colaborare, Daniela a coordonat diverse echipe, identificand constant idei noi si oportunitati pentru dezvoltarea durabila a afacerii. De-a lungul carierei sale, a fost Director Financiar in companii multinationale (Ogilvy & Mather, Brau und Brunnen), a facut parte din Bordul de Directori ai Asociatiei Liderilor in Servicii pentru Afaceri din Romania (ABSL) si are o experienta extinsa ca Director de Operatiuni Globale (Genpact, Societe Generale).

Daniela este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, licentiata in Finante-contabilitate, banci si asigurari, iar in anul 2013 a devenit Membru Senior ACCA (Fellow of the Association of Chartered Certified Accountants), organizatie care i-a acordat si Premiul pentru Sustinerea Pietelor Emergente, in anul 2017, iar in 2020 certificare in Data Analytics. In anul 2020, Daniela a obtinut de asemenea certificarea in UX/UI Design, acordata de catre Udacity.

Daniela s-a alaturat echipei HIM in decembrie 2021, cu dorinta de a aduce idei noi si de a dezvolta oportunitati pentru afaceri, atingandu-si atat obiectivele personale cat si cele ale companiei.

VICTORIA FILIP

Analist Financiar

Victoria are o experienta de peste 4 ani in procesele financiare, dezvoltata in companii multinationale, ce i-au oferit support pentru dezvoltarea sa profesionala in domeniul financiar, prognozare si analiza economica.

In 2021 a absolvit Programul de masterat Business Accounting din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, unde a devenit Membru ACCA. Modulele ACCA au conturat imaginea sa financiara. Este licentiata in Management in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, aici fiind locul ce i-a permis  sa isi dezvolte aptitudini manageriale si de comunicare in afaceri.

Victoria s-a alaturat echipei HIM  in aprilie 2023, unde isi foloseste abilitatile deprinse in domeniul financiar pentru a crea si dezvolta proiecte sustenabile, cu o acuratete sporita. Profesionalismul si devotamentul sunt 2 dintre calitatile ce o reprezinta pentru a putea construi proiecte unice.

Din dorinta de a aduce un impact in lumea financiara, Victoria si-a aliniat obiectivele profesionale cu obiectivele HIM pentru rezultate prospere.

SILVIANA IONIŢĂ

Analist Financiar

Silviana a terminat facultatea de Management in anul 2022 din cadrul Academei de Studii Economice din București, unde a dobândit abilitați de comunicare, de soluționare a problemelor și un background economic.

A lucrat 6 luni ca junior contabil, unde și-a dezvoltat abilitățile financiare. In acest moment este studenta la master pe Managementul Proiectelor.